Activiteiten
Bijna volle maan wandeling met IVN

Het IVN houdt zaterdag 9 november een bijna volle maan wandeling voor de hele familie ( vanaf 8 jaar). Eén van de organisatoren vertelt: ,,We vertrekken met de zon en komen terug in het donker. Donker wordt het pas echt als we het bos inlopen. We hopen op helder weer zodat we kunnen genieten van de  zonsondergang en – wat later – de sterren. Ervaar het kleuren van de avondlucht en het invallen van de duisternis, de verandering van de luchtvochtigheid en de temperatuur, het wegsterven van de duingeluiden, het naderen van de branding. Laat je verrassen door vanaf  het hoge duin de zee bij nacht te zien en in het donker langs de vloedlijn te lopen. Hopelijk zien we bosuilen vliegen tegen de donker wordende hemel.  Misschien kruist een ree of vos ons pad. Onderweg is er nog een spannend verhaal.” De wandeling duurt van 16.30 tot 18.30 uur. Verzamelen op het parkeerterrein tegenover Hotel Duinoord, Wassenaarseslag Wassenaar. Meenemen: passende schoenen en kleding, iets te drinken en, als u er een heeft, een verrekijker. Opgeven: want.ivnleiden@gmail.com (foto IVN)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter