Nieuws
Genomineerden NS Publieksprijs 2019 bekend

Dezer dagen is de stemperiode gestart voor de NS Publieksprijs, de grootste publieksprijs voor boeken in Nederland. De genomineerden voor de bekendste boekenprijs voor volwassenenliteratuur zijn in het televisieprogramma De Wereld Draait Door bekendgemaakt. Welk boek sleept de felbegeerde titel Boek van het Jaar 2019 in de wacht?

Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer (De Arbeiderspers)
Otmars zonen van Peter Buwalda (De Bezige Bij)
Pessimisme kun je leren! van Lévi Weemoedt (Nijgh & Van Ditmar)
Rinkeldekink van Martine Bijl (Atlas Contact)
Taal voor de leuk van Paulien Cornelisse (Uitgeverij Cornelisse)
Wees onzichtbaar van Murat Isik (Ambo|Anthos)

Tot en met woensdag 20 november kan er worden gestemd op deze genomineerde boeken óf op een boek naar keuze via www.nspublieksprijs.nl Op de laatste avond wordt, direct na het sluiten van het stemmen, in aanwezigheid van bijna alle genomineerden in De Wereld Draait Door bekendgemaakt welke titel Boek van het Jaar 2019 wordt. De NS Publieksprijs bestaat, naast de eretitel Boek van het Jaar 2019, uit een sculptuur van Jeroen Henneman, een geldbedrag van € 7.500 en een jaar lang gratis reizen met de NS Businesscard OV Vrij 1ste klas. (foto NS)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter