Nieuws
Domino’s gaat donkere hoeken verlichten

Pizzaketen Domino’s komt in actie voor een veiliger leefomgeving. Want, zo legt het bedrijf uit: ,,Met de winter voor de deur zijn de dagen korter én donkerder. Je loopt of fietst vaker in het donker naar school, je werk of naar huis. Onderweg is er altijd wel een plek die je liever vermijdt. Een onverlicht fietspad of park bijvoorbeeld. Je fietst of loopt er liever omheen. Deze herfst en winter bezorgen wij niet alleen je favoriete pizza’s, maar ook lichtpunten. Dat zijn pop-up lantaarnpalen met superfijn led-licht. Die zetten we neer op donkere plekken die jullie ons aanwijzen. Zodat jouw vaste route extra wordt verlicht en hierdoor een stukje veiliger voelt. Klik op onderstaande button en meld ons een onverlichte plek bij jou in de buurt.”

,,De veiligheid van onze bezorgers is belangrijk voor ons. Daarom rusten we onze bezorgers uit met de juiste verlichting en dankzij de GPS-tracker weten we precies waar ze zich bevinden. Maar onze bezorgers rijden net zoals jij regelmatig op én langs plekken die erg donker zijn. Dat vinden we niet oké. Als jij ons helpt donkere plekken te vinden, maken we samen Nederland weer een stukje veiliger. Voor onze bezorgers en voor ons allemaal. Samen brengen we licht in deze donkere dagen. Bedankt dat je meehelpt.”

,,Als jij ons een plek doorgeeft waar volgens jou een lichtpunt mag komen, checken wij die plek. Als wij daar een lichtpunt willen plaatsen, zijn we afhankelijk van de toestemming en medewerking van de gemeente waarin het lichtpunt moet komen te staan. We plaatsen geen lichtpunten op privéterreinen. Houdt er dus rekening mee dat we niet op elke plek die we via deze site binnenkrijgen, een lichtpunt kunnen plaatsen. Bedankt voor je begrip en bedankt dat je ons meehelpt om een lichtje te schijnen op onveilige plekken. Ken jij een donkere, onveilige plek? Meld hem dan hier: https://form.jotformeu.com/92972437201356 ” (foto Domino’s)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter