Nieuws
Only for Men en Ed Struijlaart zetten partners in het zonnetje

Zaterdag 2 november staan partners in de schijnwerpers bij modewinkel Only for Men in Voorburg. Tussen 10.00 en 18.00 uur kunnen moeders, vriendinnen en echtgenotes genieten van proeverijen, stijladvies en verschillende leuke giveaways. Het wordt een bijzondere dag die volledig om haar en haar vriendinnen draait. Zo geeft Magalie Hooi persoonlijke catwalk trainingen en is er een instore fashion- en lifestylemarket met lokale ondernemers zoals Wonen bij Liset, Petite Rose kleding, Udine tassen en Villaservies. De special guest is gitarist en zanger Ed Struijlaart. Speciaal voor deze dag geeft hij een ode aan de dames in de vorm van een exclusief en sfeervol miniconcert. Het programma is: 10.00 – 18.00 uur – event met proeverijen, stijladvies, demonstraties en instore market; 13.00 – 15.00 – Ed Struijlaart. Only for Men Voorburg is te vinden aan de  Herenstraat 177. De toegang is uiteraard gratis.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter