Nieuws
De bibliotheek viert eeuwfeest in november

De Bibliotheek aan de Vliet bestaat 100 jaar. Dat is reden voor feest. In november organiseert de bibliotheek diverse feestelijke activiteiten om haar 100-jarig bestaan samen te vieren en zijn er verschillende acties.

Peuters kunnen genieten van een interactieve en sfeervolle muziekvoorstelling met Dikkie Dik. Voor kinderen van 7 jaar en ouder is Tosca Menten uitgenodigd. Ze staat op het podium met haar theatervoorstelling Yah Maashi Mon! waarin Dummie de Mummie op reis gaat naar Jamaica.

Volwassenen kunnen naar DichterBij Voorburg, een geweldig leuke literaire middag vol verhalen, muziek en gedichten. In het kader van Nederland Leest komt Bas Haring langs om het begrip duurzaamheid op een leuke manier en vanuit verrassende invalshoeken te bespreken. Verder organiseert de bibliotheek een Human Library. Levende boeken zitten dan klaar om hun bijzondere levensverhaal met u te delen. Wilt u beginnen met LinkedIn? Ga naar de workshop, laat een professionele profielfoto maken en leer hoe u een profiel aanmaakt. Doe tijdens de open dag van de Kunstuitleen Rijswijk mee met kunstzinnige activiteiten.

Kijk voor het volledige programma op www.bibliotheekaandevliet.nl of haal de folder op in de bibliotheek. Kinderen betalen in november geen inschrijfgeld en zijn daarna tot en met hun 17de gratis lid van de bibliotheek. Volwassenen die nog geen lid zijn kunnen in november 100 dagen gratis lid worden van de bibliotheek. Na de 100 dagen kan worden besloten om het lidmaatschap voort te zetten of te stoppen. Alle volwassen leden krijgen in november gratis het geschenkboek Winterbloei van Jan Wolkers.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter