Activiteiten
Filosofische boekenwandeling met Karlien van Haagen

Karlien van Haagen neemt liefhebbers op vrijdag 15 november mee op een wandeling in Voorburg om hen te laten beleven wat de natuur oproept als men mooie uitspraken leest van bekende schrijvers, dichters of filosofen. Het thema van de wandeling is ‘Verlangen’. De wandeling begint om 10.30 uur vanuit de bibliotheek in Voorburg. Rond 12.30 uur is men weer terug. Kaartjes zijn te koop via  www.bibliotheekaandevliet of aan de balie in de bibliotheek.

Karlien van Haagen heeft de opleiding voor ‘Natuur in Begeleiding’ aan het Kraaybeekerhof gevolgd en afgerond. De inhoud van de opleiding heeft een antroposofische achtergrond. Deze spirituele filosofie staat ook aan de basis van haar aanbod. Niet alleen de opleiding aan het Kraaybeekerhof beïnvloedt haar werk als natuurcoach. Haar initiële opleiding aan de Kunstacademie in Den Haag, maakt ook deel uit van hoe zij haar natuuropdrachten opbouwt. Vooral verbeeldingskracht en kijken naar vormen past zij toe in haar coachwerk.

Naast haar opleidingen heeft zij al van jongs af aan een liefde voor de natuur. In haar jeugd vond zij het heerlijk om in een weiland door het hoge gras te rollen en te spelen. Als tiener vond zij het fijn om tijdens de vakanties te kamperen en fietsen in eigen land. Dat fijne gevoel van buiten beleven, ook als je eens een keer veel tegenwind hebt, is zij niet kwijt geraakt en wil zij juist gebruiken in haar coaching. (foto bibliotheek aan de Vliet)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter