Mening
U zegt het maar: Leeg die containers nu eens!

Iedere keer als er op Vlietnieuws berichten staan over een vervuilende gemeente is er wel iemand die meent dat dit de schuld van de inwoners is. Mooi niet! Kort geleden zijn er bij ons in de Uhlenbeckstraat in Voorburg meerdere containers geplaatst. Fijn, want dan hoeven we niet meer zover te lopen met het afval. Jammer alleen dat die containers niet worden geleegd. We schrijven vrijdagmorgen: daar sta ik dan met mijn diverse verpakkingen afval. GFT lukt prima, papier ook. Maar de belangrijkste bak, die voor het restafval, zit propvol. Dan toch maar weer een wandeling met een zware vuilniszak.  Avalex zal wel snel komen… Diezelfde middag is de bak nog vol. Zaterdag en dus zondag ook. Maar op maandag zal het toch wel lukken? Mooi niet. En ook op dinsdag laat Avalex de mensen in de kou staan. Zeur dan niet over mensen die troep maken. De containers zitten gewoon dagenlang vol. Dan vraag je erom dat het fout moet gaan. En wie is er dan schuldig? Juist: Avalex!

(naam inzender bij de redactie bekend).

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter