Activiteiten
Bas Haring geeft lezing over duurzaamheid

De Bibliotheek aan de Vliet heeft ‘volksfilosoof’ Bas Haring uitgenodigd om te spreken over Duurzaamheid. Veelvoorkomende vragen en onderwerpen die in de samenleving spelen omtrent duurzaamheid worden besproken. Hij doet dit op een frisse en toegankelijke manier om het begrijpelijk te maken voor iedereen. Zijn lezing is op donderdag 14 november van 20.00 tot 22.00 uur in Theater Ludens.

In zijn lezing gaat Bas Haring in op vragen die leven rond het begrip duurzaamheid. Een onderwerp dat dagelijks langskomt op tv, internet, kranten en tijdschriften. Een heel breed begrip waar iedereen mee te maken heeft. Haring bespreekt het begrip duurzaamheid vanuit verrassende invalshoeken.

Bas Haring noemt zichzelf graag ‘volksfilosoof’. Dat woord beschrijft goed wat hij doet en wie hij is. Bas probeert wetenschap en filosofie zo uit te leggen dat iedereen het kan begrijpen en er aan mee kan doen. Aan de Universiteit Leiden werkt Bas Haring als hoogleraar. Zijn andere activiteiten bestaan onder andere uit het geven van lezingen, het schrijven van boeken en televisie maken.

Kaartverkoop: (Theater Ludens): https://theaterludens.nl/voorstellingen/bas-haring-bas-haring-over-duurzaamheid/ De kosten voor deze lezing bedragen € 12,50 per persoon inclusief pauzedrankje.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter