Activiteiten
Inloopochtend over leeskringen

Zaterdag 23 november is in de bibliotheek in Voorburg van 11.00 tot 12.30 uur een inloopochtend over leeskringen. Jaap van Buuren van de bibliotheek legt uit: ,,Als u lid wilt worden van een leeskring of als u een leeskring wilt starten, dan is deze ochtend hét uitgelezen moment. Door u aan te sluiten bij een leeskring kunt u het hele jaar door praten over de boeken die u leest en over uw favoriete schrijvers.

De bibliotheek is een plek waar u het hele jaar door anderen kunt ontmoeten. Bij onze activiteiten, maar ook als u boeken komt lenen. In een leeskring ontmoet u mensen die ook van boeken en lezen houden. Met elkaar praten over een boek leidt vaak tot andere inzichten over het boek. Afgezien van de gezelligheid is een ander leuk aspect van een leeskring dat u boeken en schrijvers ontdekt, die u zelf niet zo snel zou kiezen.

Kom zaterdag 23 november naar de bibliotheek in Voorburg en ontmoet andere mensen om samen een leeskring te vormen. U hoort wat er zoal komt kijken bij het opstarten van een leeskring. Medewerkers van de bibliotheek geven u handige tips. U bent van harte welkom. De toegang is gratis en u kunt zo binnenlopen. De koffie en thee staan klaar.”

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter