Nieuws
Nu aanmelden voor de Duurzame Huizenroute in Voorburg

Zaterdag 9 november wordt in Leidschendam Voorburg  voor het eerst de Duurzame Huizenroute georganiseerd. Dit wordt georganiseerd door het initiatief VoorburgWest VerduurSamen. Op deze dag is men welkom bij een aantal huiseigenaren die op het gebied van duurzaamheid al stappen hebben gezet. Zij kunnen vertellen en laten zien wat ze op het gebied van verduurzaming al gedaan hebben. Sommigen zijn al helemaal ‘van het gas af’, anderen hebben een warmtepomp of zonnepanelen geplaatst of maatregelen genomen ter isolatie.  Deze route is bedoeld om ieder die zelf wat wil doen te inspireren, te informeren en nieuwe verbindingen te leggen.

Na afloop wordt daarom in wijkcentrum Agora in Voorburg West een ‘duurzame borrel’ georganiseerd. Daarin kunnen verdere verhalen worden uitgewisseld. Daarbij wordt ook een exemplaar van het boek ‘mijn huis energiezuinig’ verloot. Daarmee kan de winnaar meteen thuis aan de slag. “Met de Duurzame Huizenroute willen we de opgedane kennis in Voorburg met elkaar delen. Op deze dag kunnen bezoekers langs bij verduurzaamde huizen om voorbeelden zien en ervaringen horen uit eerste hand.”, aldus Michiel Steffelaar, kernteamlid van VoorburgWest VerduurSamen. Aanmelden kan via de website www.voorburgwestverduursamen.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter