Nieuws
Jumbo vrachtwagens gestopt

Op 15 augustus ramde een Jumbo-vrachtwagen de zij- en achtergevel van Jacob van den Eyndestraat 10 in Voorburg. De bestuurder van de truck probeerde vanuit de Jacob van den Eyndestraat via de Guido Gezellestraat de laad- en losplaats van Jumbo de bereiken. Ter plaatse ligt er echter een S-bocht in de weg. De draai daarvoor is veel te krap voor een vrachtwagen. Normaliter komen Jumbo-vrachtwagens via de Marcellus Emantslaan naar de laad- en losplaats waarbij ze achteruit insteken. Nu, meer dan twee maanden later, heeft de gemeente maatregelen genomen. In de Jacob van den Eyndestraat voor de deur van het destijds betroffen pand een verkeersbord verschenen dat aangeeft dat verder rijden voor vrachtwagens verboden is. Overigens zijn de zij- en achtergevel van het pand inmiddels ook in ere hersteld.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter