Nieuws
MS Mode opent vandaag nieuwe winkel in Mall

Vandaag, zaterdag 2 november 10:00 uur,  is het zover; de feestelijke opening van de gloednieuwe MS Mode winkel aan de Liguster 42A met een verrassend nieuw winkelconcept in Leidschendam. Tijdens de knallende opening vol activiteiten krijgen klanten stylingadvies van fashion stylist Edith Dohmen, kunnen ze foto’s maken in de photobooth en genieten van heerlijke hapjes en drankjes, mooie kortingen en een live DJ die zal zorgen voor een geweldige sfeer.

MS Mode had eerder een vestiging in het oude winkelcentrum Leidsenhage. De nieuwe winkel biedt een flexibele ruimte die is ontworpen om klanten te inspireren: modern design, open en doorschijnende ruimtes waar lichte en witte tinten overheersen om de collecties een prominente plaats te geven. Een ruime vide en een plantenwand maken deze winkel extra bijzonder. Elke zes weken brengt MS Mode nieuwe trendcollecties naar de winkelvloer. Door een flexibele opzet van de winkel is het mogelijk om snel in te spelen op trends en behoeften. (foto Ap de Heus)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter