Op het voormalige terrein van Pleunis sierbestratingen, Westeinde 132B in Voorburg, komen zes luxe woningen: twee woningen onder één kap en vier woningen in een appartementengebouw. De woningen kosten tussen 760.000 en 970.000 euro.

Er wordt al sinds 2015 over de bouw gesproken. Ontwikkelaar Suo Marte had er ook overeenstemming over met de gemeente. Begin dit jaar bleek dat Suo Marte van het project af wilde.

Het geheel is nu verkocht aan een andere partij. Een onderneming genoemd Vlietkade heeft voor de bouw een omgevingsvergunning aangevraagd bij de gemeente.

Vlietkade staat als bedrijf niet in de registers van de Kamer van Koophandel. Bij de gemeente zegt men verder geen informatie te mogen geven vanwege privacy-overwegingen.

De zes woningen komen achter de nummers Westeinde 130 – 140 te staan, aan de Vliet. Toegang is er via een doorgaan tussen de panden Westeinde 132A en 134. Er wordt bij de te bouwen woningen geparkeerd.

Het appartementengebouw komt achter de woningen Westeinde 130A – 132A; de twee onder één kap achter 136-140. Naast de te bouwen panden zijn bomen gedacht.

Het project bevindt zich nog in de ontwikkelfase, meldt Funda. ‘Om die reden worden op dit moment zogenoemde reserveringsovereenkomsten met kandidaten afgesloten’. Bij makelaar Meijs & Alink wil men desgevraagd geen nadere informatie geven over de plannen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter