Nieuws
Nieuw en oud talent in Kakafonie

Roy Ketels is te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Om 12:30 uur komt Roy naar de studio van Midvliet om zijn debuutsingle te laten horen. De 20 jarige Brabantse Roy Ketels zong zo af en toe over een plaatje mee in de kroeg of op een feestje, maar van die ene diepgewortelde wens om zanger te worden, kwam het maar niet. Totdat in mei van dit jaar. Voor ‘Dromen doe ik van jou’ is uiteraard een toepasselijke clip geschoten.

Het heeft best lang geduurd, maar uiteindelijk heeft Hans Ruitenberg besloten een cd uit te brengen. Om 13:05 uur komt  Ruitenberg een aantal nummers van deze cd laten horen en hij zal ook enkele nummers live ten gehore brengen. Hans Ruitenberg (1956) is al 40 jaar een allesdoener. Hij speelt diverse typetjes, doet allerlei stemmen, speelt piano en gitaar, schrijft liedjes, zingt met z’n onvervalste bariton net zo  makkelijk een triest popliedje over een verloren liefde als een lied uit Die Winterreisse van Schubert.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter