Nieuws
Christelijke Symboliek en Luthers Koraal in Voorburgse flat

Onder goede belangstelling is een lezing met concert, de ‘Code B.A.C.H.’, opgevoerd in het kleine theater ’t hART’ aan de  de Hendrik van Boeijenlaan in Voorburg. Nadia Askarova ontcijferde de code in de muziek van J.S. Bach in de context van zijn tijdperk. Nadia volgde onder meer een stage bij de beroemde Bach-kundige professor W. Blankenheim in Duitsland. Zij werd daarbij 7 jaar geholpen door veel Bach-vertolkers, muziekwetenschappers uit Duitsland, Rusland, Zweden en de VS. Daarna speelde haar zus Adelia op het orgel eerst solo waarna de zusters samen vooraf verklaarde muziek speelden. Het duo heeft intussen al een schare vaste bezoekers in hun knusse theaterzaal, maar liefhebbers van klassieke muziek kunnen bij Nadia Askarova informatie inwinnen over komende concerten via: nadia.askarova@gmail.com (foto’s Ot Douwes)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter