Activiteiten
Houd jij van dans, spel en/of zang? ODES houdt auditie.

Na het grote succes van de musical Petticoat door ODES staat er voor komend jaar opnieuw een sprankelend en enerverend evenement op de planning met de bekende musical Hairspray. Na afloop van de Nederlandse première van deze musical, in 2009, waren publiek en pers uiterst lovend. Het duurt nog even, maar op 27, 28 en 29 maart 2020 wordt de bekende musical Hairspray opgevoerd in zaal Cultura in Nootdorp. De musical wordt uitgevoerd door ODES met onder meer Nienke en Edwin Feenstra in hun midden. Nienke doet onder meer de choreografie en Edwin de regie. Het worden uitvoeringen met een live band in een nu al  vier maal uitverkochte zaal.

Edwin vertelt in het kort het boeiende verhaal over deze musical : ,,We gaan terug in de tijd naar Baltimore in 1962. Tracy Turnblad is een grote meid, een groter kapsel en een nog grotere droom: namelijk haar weg te dansen naar nationale televisie, en tevens richting het hart van tieneridool Link Larkin. Met haar ongedwongen enthousiasme en hippe danspasjes weet zij zonder problemen een plekje in de The Corny Collins Show te bemachtigen, tot grote ergernis van de huidige ‘dance queen’ Amber von Tussle. Als Ambers vriendje Link ook nog eens een oogje op Tracy krijgt, is de maat pas echt vol. De twee meiden gaan een bittere en muzikale strijd aan om de kroon van Miss Hairspray te mogen dragen. Ondertussen is Tracy met behulp van haar nieuw gevonden roem aan het vechten voor de integratie van alle huidskleuren binnen de show.”

Edwin gaat verder en zegt: ,,Voor deze musical zijn zowel solisten, ensemble als dansers welkom om te auditeren. De auditie vindt plaats op woensdagavond 6 november vanaf 20.00 uur. Houd jij van dans, spel en/of zang en heb je zin om met ons mee te doen aan onze nieuwe productie? Stuur ons dan een mailtje via auditie@odes.nl om je aan te melden en je ontvangt zo snel mogelijk meer informatie. Wanneer 6 november niet uitkomt, maar je wel graag wilt auditeren, stuur ons dan alsnog een mailtje, zodat we met elkaar kunnen proberen een nieuwe datum te prikken. Vanaf 11 november 2018 repeteren wij iedere maandagavond, en daarnaast een aantal woensdagavonden en zondagen, aan de Beresteinlaan 110 in Den Haag. Wij hopen je binnenkort bij ons te zien!” (Tekst: Martin Reitsma)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter