Nieuws
Nu aanmelden voor de Vliet Awards

Drie bestaande prijzen in Leidschendam-Voorburg krijgen een nieuwe naam: de Vliet Awards. De gemeente wil inwoners die het verschil maken en waardering verdienen, één keer per jaar in het zonnetje zetten. Zo zijn ooit de sportprijs, vrijwilligersprijs en de cultuurprijs ontstaan. Met de Vliet Awards worden de drie prijzen onder één naam gebundeld. Donderdag 13 februari 2020 worden de sport- en vrijwilligersprijzen uitgereikt. Op woensdag 12 februari is de feestelijke uitreiking van de cultuurprijs.

Voor de sport- en vrijwilligersprijzen kunnen tot en met 30 november kandidaten worden aangemeld. In aanmerking komen mensen die in 2019 het verschil maakten in de sport of juist voor een ander, als vrijwilliger. Voor deze twee thema’s kiest een deskundige jury uit alle aanmeldingen de genomineerden. Van 20 januari tot en met 2 februari 2020 kan het publiek gaan stemmen. Kandidaten aanmelden voor verschillende categorieën kan via www.vlietawards.nl Hier staan ook de spelregels en de deelnamevoorwaarden per categorie.

In de meerjarenbegroting 2020-2022 heeft de gemeente per jaar 21.000 euro uitgetrokken voor de sport-, vrijwilligers- en cultuurprijzen: 7000 euro voor elk. De lokale ondernemers worden middels een jaarlijkse feestelijke bijeenkomst in de bloemetjes gezet. Daarvoor is telkens 18.000 euro vrijgemaakt.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter