Nieuws
Oud-gemeenteraadslid laat raad bijeenkomen

Oud-gemeenteraadslid en fractievoorzitter van de PvdA, Marjan van Giezen, heeft ervoor gezorgd dat de gemeenteraad vanavond bijeen moet komen. Van Giezen, nu voorzitter van de Stichting duurzaam Leidschendam-Voorburg, maakte als enige gebruik van de mogelijkheid in te spreken bij de raad over de meerjarenbegroting 2020-2023. Insprekers moesten zich voor afgelopen vrijdag melden. Indien niemand dat had gedaan, had de gemeenteraad vrijaf gekregen. Formeel heeft Marjan van Giezen vijf minuten spreektijd. Behalve de gemeenteraadsleden zullen ook ambtenaren van de griffie alsmede servicemedewerkers van de gemeente aanwezig moeten zijn. De bijeenkomst wordt ook via internet uitgezonden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter