Nieuws
EHC bekert vanavond op sportpark Westvliet

De foto’s van Don Wubben zijn te mooi om niet te plaatsen. Ondanks een nederlaag afgelopen weekeinde doet EHC nog steeds goed mee in de Eerste Divisie. Er volgen nu eerst twee uitwedstrijden voor EHC. Op zaterdag 23 november is er weer een thuiswedstrijd aan de Groene Zoom. EHC Heren 2 speelt om 19.00 uur gevolgd door de wedstrijd EHC 1 – Feyenoord Handbal 1 om 20.40 uur. Tussendoor speelt EHC ook nog voor de beker: donderdag 14 november om 20.45 uur staat de ‘uitwedstrijd’ tegen B&B Healthcare/WHC-Hercules HS2 op de agenda. Bij gebrek aan een zaal wordt dit bekerduel echter op de thuislocatie van EHC gespeeld, dus in de EHC-European Sports Dome op Sportpark Westvliet. (foto’s Don Wubben)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter