Nieuws
Lions Vredesposterwedstrijd levert 30 posters op

Alex Bruinsma (de Vijverhof) en Mea Zuliani (Sint Maartensschool) hebben de vredesposterwedstrijd van deLionsclub Voorburg en Lionsclub Voorburg Prinses Marianne gewonnen. Alex kreeg de prijs van de vakjury, Mea de publieksprijs. Er waren dertig posters ingediend door scholieren van groep 8 van Nieuw Vreugd en Rust, Sint Maartensschool, De Vijverhof, De Driemaster, Groen van Prinsterer, Professor Casimirschool, De Lusthofschool, Cascade en Pius X. De twee winnende vredesposters doen mee aan de volgende ronde: de wedstrijd van alle andere winnende posters in het Lionsdistrict 110AZ. Later wordt uit de tekeningen van de zes districtswinnaars de winnaar van heel Nederland aangewezen.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter