Nieuws
Actie tegen stijgend aantal auto inbraken

De politie heeft een succesvolle preventieactie auto-inbraken gehouden in de Voorburgse wijk Essesteijn. In deze wijk was sprake van een duidelijke stijging van het aantal auto-inbraken. Samen met het buurtpreventieteam Essesteijn, handhaving van de gemeente en de vrijwillige politie is de Hermandad op stap gegaan. Veel bewoners in de wijk hebben een brief met preventietips in de brievenbus ontvangen en er zijn 500 auto’s met een preventie-flyer voorzien. Tijdens de actie zijn veel geparkeerde voertuigen gecontroleerd: de meeste auto’s waren netjes afgesloten, maar helaas trof men enkele auto’s aan met openstaande deuren of een zichtbaar navigatiesysteem, zoals een TomTom. (foto politie LV)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter