Activiteiten
Muziekvoorstelling Rembrandt op Hofwijck

Oud-Flairckgitarist Hans Visser en de Russische accordeoniste en zangeres Irena Filippova brengen vrijdag 22 november in Huygens Hofwijck een muzikale ode aan Rembrandt en De Gouden Eeuw. Het wordt een fascinerende multimedia theatershow. In hun songs leggen ze verrassende parallellen met de huidige tijd, versterkt door grootse projecties van de schilderijen van de oude Meesters.

Rembrandt & de Gouden Eeuw is een multimedia-voorstelling over het leven en werk van de oude Hollandse en Vlaamse Meesters. Hans Visser en Irena Filippova duiken in de geschiedenis van de Lage Landen tijdens de Gouden Eeuw en gaan op zoek naar de verhalen achter beroemde schilderijen. In de voorstelling tonen zij de allermooiste schilderijen en ondersteunen die beelden met akoestische muziek op gitaar, akoestische bas en accordeon.

Hofwijck biedt bezoekers de kans om de voorstelling in een authentieke zeventiende eeuwse omgeving te bekijken. Dat kan aan het Westeinde 2, in Voorburg op 22 november. De start is om 20.00 uur, het project duurt 75 minuten. (19.30 uur inloop met drankje) Kosten: €15 per persoon. Aanmelden via: secretariaat@hofwijck.nl onder vermelding van voorstelling Rembrandt & de Gouden Eeuw.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter