Nieuws
Geslaagde Beursvloer aan de Vliet

,,Het brengt je meer dan je vooraf kunt bedenken”, aldus Heleen van Beek van Ad-junct, één van 20 bedrijven die aanwezig was op de Beursvloer aan de Vliet waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten. Heleen van Beek: ,,Ik ben in contact gekomen met maatschappelijke organisaties die ik anders nooit had ontmoet. Het is voor mij een echte eye-opener, deze niet voor de hand liggende matches en samenwerkingen die op de Beursvloer tot stand zijn gekomen.”

Bij de Beursvloer stond de kwaliteit van de matches en het ontstaan van duurzame relaties centraal. Door op laagdrempelige wijze vraag en aanbod van 20 maatschappelijke organisaties en 20 bedrijven bij elkaar te brengen, krijgt Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO) een duurzame plek in de lokale samenleving. Het Vrijwilligerspunt organiseerde deze nieuwe variant van de Beursvloer die plaatsvond in Woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg.

Hidde en Matthijs van Jeursen Design waren blij met de koppeling van de matches aan de Global Goals inzake duurzaamheid. ,,Door de koppeling ontstaat bewustwording wat jezelf als bedrijf of maatschappelijke organisatie kunt bijdrage aan één van de 17 werelddoelen. Zo gaan wij ons, vaak houten, verpakkingsmateriaal vanaf nu niet meer weggooien. Maar delen met organisaties als de scouting en Buitenplaats Molenwei die hier weer mooie dingen mee doen.  Een win-win voor alle partijen.” (Foto: MG Fotografie)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter