Nieuws
Meer duidelijkheid bouwplan Rijnlandlaan

Deze maand kunnen omwonenden van de Rijnlandlaan in Voorburg kennis nemen van de definitieve ontwerpen voor de bouw van sociale woningen, kinderopvang ’t Pinkeltje en VMBO-school Veurs. Dat kan donderdag 21 november tussen 17.15 uur en 19.45 uur bij basisschool Cascade (Delflandlaan 6 in Voorburg). Medewerkers van woningcorporatie Vidomes, Veurs Voorburg, Stichting Vlietkinderen en de gemeente staan klaar om een toelichting te geven op de ontwerpen en vragen te beantwoorden. Men kan zo binnenlopen.

Dit najaar legt IVN Natuureducatie, samen met de kinderen van basisschool Cascade en buurtbewoners, een Tiny Forest aan bij de Hendrik van Boeijenlaan. Een Tiny Forest is een dichtbegroeid, inheems bos ter grootte van een tennisbaan, waar buurtbewoners en kinderen samen de Nederlandse natuur kunnen ontdekken. Tijdens de inloopavond is een medewerker van IVN aanwezig om al uw vragen over het Tiny Forest te beantwoorden. Vindt u het leuk om mee te helpen, dan kunt u zich tijdens de inloopavond aanmelden als vrijwilliger.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter