Nieuws
Minder parkeerplekken Appelgaarde

Het plan om het pand Appelgaarde 2-4 en omgeving opnieuw te ontwikkelen is alleen haalbaar als er minder parkeerplaatsen bij komen dan op grond van de gemeentelijke parkeernormen zou moeten. De gemeente is al sinds 2017 met de ontwikkelaar in gesprek over het plan. B&W zijn nu bereid om een lagere parkeernorm te gaan hanteren. Dat zal ook worden aangegeven in gesprekken met eigenaren, omwonenden en andere belanghebbenden in het gebied. B&W willen wel een ‘flankerend parkeerbeleid’ in het geheel betrekken. Voorwaarde is bovendien dat het geld dat uitgespaard wordt als er minder parkeerruimte komt, gebruikt wordt om het totaalplan te realiseren waardoor het gebied ook wordt opgeknapt en dus een meerwaarde krijgt.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter