Nieuws
Ouderen Soos Woej verdwijnt

De Ouderen Soos van welzijnsorganisatie Woej verdwijnt met ingang van 2020. Woej is door de gemeente gevraagd de deelnemende ouderen naar alternatieven te begeleiden zoals wijk- en sportverenigingen die ook maaltijden voor hen organiseren. De soos werd elke maandag en donderdag, alsmede in de eerste en derde week van de maand ook op zondag, gehouden in wijkcentrum De Plint, Frederiklaan Leidschendam. De ouderen kwamen er bij elkaar voor een kopje koffie, een praatje, activiteiten en een warme lunch. Busjes van Woej brachten ouderen er naar toe en vervolgens weer naar huis. De soos werd middels een subsidie van de gemeente aan Woej mogelijk gemaakt. Met de komst van een nieuw subsidiesysteem is dat verleden tijd.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter