Nieuws
Volop leuke gasten in Kakafonie

Iwan Bockkom is te gast in het programma Kakafonie bij Midvliet FM. Iwan komt zijn nieuwe single laten horen. Terwijl ‘Groen van jaloezie’ nog volop te horen is op de diverse radiozenders in Nederland en België presenteert Iwan Bockkom nu zijn derde single. ‘In het oog van de wind’ is de titel en is gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Om 13:05 uur maakt men kennis met  Pierre Kleinjans uit Capelle aan den IJssel. In zo’n jaar of tien heeft hij een interessante reeks cd-singles en een album afgeleverd, die steeds beter worden gewaardeerd en stilaan een eigen plek veroveren in de Nederlandstalige artiesten scene. De nieuwste single van Pierre Keinjans, getiteld ‘Jij bent wie je bent’, als voorproefje van zijn aanstaande album.

Het trio Nog Effe heeft een reputatie als band met muzikale bijzondere nummers. Ze komen om 13:35 uur hun nieuwe single ‘Wat ik ook doet’ laten horen. Nog Effe, drie verschillende mannen met één gemeenschappelijke factor, muziek. Het letterlijk in alle vormen kleurrijke drietal, Nederlands, Indonesisch, Duits en in het wit het rood en het groen gestoken pakken brengen een keur aan Nederlandstalig nummers.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter