Nieuws
Julienne Brouwers lanceert ‘Dubbel bedrog’

De thrillerschrijfster Julienne Brouwers (in Delft geboren, nu woonachtig in Den Haag) lanceert een nieuw boek: ‘Dubbel Bedrog’ over de moord op een jonge vader en advocaat op Zuidas. Het boek begint met het overlijden van een jonge vader die werkzaam is als advocaat bij een prestigieus kantoor op de Zuidas. Zijn vrouw vermoedt al snel dat er sprake is van moord en probeert de waarheid boven tafel te halen. De lezer wordt meegesleept in een spannende zoektocht, waarbij de hoofdpersoon langzaam verstrikt raakt in een web van leugens en voor haar leven vreest.

Schrijfster Julienne Brouwers bracht enkele jaren geleden haar debuutthriller Nachtdienst, uit. Dit boek kreeg lovende recensies als ‘onwijs spannend boek, schrijfstijl doet denken aan Simone van der Vlugt, grote aanrader die je zeker moet lezen’. Ook in de bibliotheek werd Nachtdienst bijna 15.000 keer uitgeleend.

In Dubbel Bedrog leven we mee met huisarts Myrthe, die achterblijft met hun peuter, wanneer haar echtgenoot Olivier plotseling overlijdt bij een noodlottig ongeval. Na zijn dood ontdekt ze per toeval dat haar man een affaire had, wat een grote schok teweeg brengt. Dan vindt Myrthe iets waardoor de twijfel toeslaat: was Oliviers dood een ongeluk, of was er sprake van opzet? Myrthe gaat op onderzoek uit en vindt aanwijzingen dat haar man als advocaat betrokken was bij een dubieuze zaak op zijn advocatenkantoor op de Zuidas. Een spannende zoektocht naar de waarheid volgt, waarbij Myrthe er steeds meer alleen voor komt te staan en vreest voor haar eigen leven.

Dubbel Bedrog is rond 21 november beschikbaar als e-book en paperback.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter