Activiteiten
Kerst-sing-along met maaltijd in De Plint

Buurtbewoner Jody organiseert samen met haar team vlak voor de feestdagen een Kerst-sing-along met (kleine) maaltijd in samenwerking met Stichting Woej.  Jody is met haar 79 jaar een actieve dame die zich elk jaar weer inzet om er voor iedereen een leuke kerst van te maken. Op woensdag 18 december opent wijkcentrum De Plint van 18:00 tot 20:00 haar deuren voor dit gezellige samenzijn. Tijdens het eten zingt men gezamenlijk enkele Nederlandse en Indonesische kerstliederen vergezeld door een muzikant. Opgeven voor deze Sing-along met maaltijd kan tot 10 december 12:00 via De Plint aan  de Prins Frederiklaan 7 Leidschemdam bij de receptie. De prijs is 6 euro en 3,50 met ooievaarspas. Neem deze dan wel mee tijdens het inschrijven. U kunt direct betalen per pin of contant.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter