Nieuws
Tracébesluit N14 aanstaande

Begin 2020 ligt er een tracébesluit N14, daar waar het gaat om de gelijkvloerse kruisingen in Leidschendam-Voorburg, ongelijkvloers te maken. Alleen de perikelen rond stikstof kunnen nog voor vertraging zorgen. Dat heeft wethouder Astrid van Eekelen het D66-gemeenteraadslid Jacco van Maldegem laten weten in antwoorden op vragen.

Op de kruisingen rond de Mall komen intelligente verkeerslichten waarbij rood en groen worden aangepast aan het verkeersaanbod. Medio 2020 moet er ook een dynamisch verkeersmanagement zijn ingevoerd met route informatiepanelen. Op de N14 komen verwijzingen naar de Mall.

Door de eigenaar van de Mall, URW, zijn inmiddels afspraken gemaakt met eigenaren van kantoren bij de halte van tram 19 Oude Middenweg dat klanten daar kunnen parkeren bij grote drukte. De capaciteit van openbaar vervoer rond de Mall is voldoende. Met omwonenden wordt binnenkort gesproken over routes tussen station Mariahoeve en de Mall.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter