Nieuws
Waterscouts maken schoon schip

De Waterscouts van Scouting Hubertus-Brandaan hebben de mouwen opgestroopt en het zwerfvuil in de buurt rond Park Vronesteyn, Oosteinde en Parkweg opgeruimd. Want een schone wijk, dat vindt toch iedereen fijn? De scouts konden grijpers lenen van de gemeente Leidschendam-Voorburg. En Vicky van der Krogt, die zich ook inspant voor het Weidegebied rondom de Drie Molens, leverde de handschoenen, hesjes en dergelijke. Waar het eerst even wennen was voor de kinderen, vonden zij het eenmaal bezig eigenlijk hartstikke leuk. De complimenten die zij uit de buurt ontvingen, droegen daar natuurlijk aan bij. Ook een keer meedoen met de activiteiten van Scouting Hubertus-Brandaan? Kijk op www.hubertus-brandaan.nl voor meer info.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter