Nieuws
Tram ingezet om woninginbraken te voorkomen

De herfst is in volle gang, de dagen worden korter. Een ideale tijd voor inbrekers. Zij gaan immers graag te werk wanneer het vroeg donker is. Zeker in de herfst en wintermaanden is het daarom belangrijk om deuren goed op slot te doen, ramen te sluiten en te zorgen voor verlichting in en rond een woning. Om hier aandacht voor te vragen heeft de Gemeente Den Haag tramlijn 16 opvallend laten bestickeren. Hiermee roept de gemeente inwoners op om extra goed op te letten en wil de gemeente iedereen wijzen op handige preventietips op www.maakhetzeniettemakkelijk.nl Woninginbraak kan een grote impact hebben op het gevoel van veiligheid van mensen. Zij voelen zich bijvoorbeeld onzeker in hun eigen woning, of ontwikkelen slaapproblemen. Elke inbraak is er daarom één teveel. Met de bestickerde tram wil de gemeente inwoners herinneren aan praktische tips en zo woninginbraken helpen voorkomen.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter