Nieuws
‘Uitverkorenen’ beslissen over blauwe zone Damcentrum

B&W praten met een groot aantal door de gemeente zelf uitgenodigde personen over een uitbreiding van de blauwe zone in het Leidschendamse Damcentrum. Deze gesprekken – waarvoor twee uur is uitgetrokken – vinden achter gesloten deuren plaats. Deze week was het eerste overleg, later deze maand volgt een tweede bijeenkomst. Bij de genodigden gaat het om inwoners van het Damcentrum en Leidschendam-Zuid ‘die direct bij de uitbreiding van de blauwe zone betrokken zijn’, aldus een woordvoerster van het Raadhuis. Bij elk overleg zijn veertig personen aanwezig. De gemeente wil begin 2020 via een inloopavond voor eenieder duidelijk maken wat de plannen zijn, inclusief de inbreng die de aanwezigen op de beide bijeenkomsten leverden.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter