Nieuws
Aldi Voorburg vandaag weer open

Na een bliksemverbouwing is vanmorgen de Aldi aan de Mgr. van Steelaan om 08.00 uur weer open gegaan. De zaak is fors uitgebreid en helemaal in het nieuw gestoken. Het vroegere naastgelegen wok restaurant is nu ingericht als magazijn en personeelsruimte. Waar eerst de DHL pakket bussen stonden is nu de bakkerij gevestigd. Het vroegere pand is fors groter geworden omdat men het oude magazijn bij de supermarkt heeft getrokken. Daarmee was het mogelijk om de winkel een nieuwe, prettige indeling te geven. Ook buiten is de boel aangepakt. Tussen de Aldi en Slagerij Voorburg is  een gezellige leefkuil ingericht, alwaar men even kan bijkomen of genieten van een lekker hapje van slager André of van de loempiakraam.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter