Nieuws
Scouting groepen houden regiospel

Wie onlangs in De Bogaard Rijswijk aan het winkelen was heeft ze vast wel opgemerkt: het hele zonnestelsel, aliens en verwante personages was daar te vinden inclusief heel veel kinderen van de scouting. Het was een regiospel van scoutinggroepen uit Leidschendam en Den Haag.

Het begon allemaal met een astronaut op maanwagentje en de broer van een bekende Nederlandse astronaut, namelijk Anders Kuipers. Alle welpen, jongens en meisjes van 7 tot 11, stonden hier in een grote kring omheen. Nadat zij de situatie goed hadden bekeken, moesten zij op zoek naar alle spelfiguren. Deze spelfiguren stonden op een kaartje zonder plaatje, dus dit was soms best wel moeilijk. Sommige figuren en planeten lieten zich ook niet zomaar vangen. Eenmaal gevonden werd het personage afgestreept en kon weer doorgezocht worden naar de volgende.

Lijkt scouting  ook iets voor uw kind (of voor jezelf), surf dan naar www.scouting.nl om een scoutinggroep in uw buurt te ontdekken.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter