Nieuws
Voetbalweekeinde vooraf

Zondag hoofdklasser RKAVV speelt morgen, zaterdag, om 17.00 uur op eigen terrein voor de districtsbeker tegen Barendrecht 2. RKAVV 2 speelt zondag om 11.30 uur op dezelfde plek en voor dezelfde beker tegen zondag tweede klasser HVV. Zaterdag eerste klasser Forum Sport is dit weekeinde vrij maar speelt wel dinsdagavond om 20.00 uur op eigen veld tegen zaterdag derdeklasser SC Monster, ook voor de districtsbeker.

De VV Wilhelmus speelt zondag wel voor de competitie. Het betreft de eerder op last van de KNVB geschrapte thuiswedstrijd tegen het Haagse HMSH. Destijds ging het duel niet door omdat de bezoekers door de KNVB uit competitie waren genomen hangende een onderzoek naar ongeregeldheden bij een bekerduel tegen Delta Sport. HMSH vergaarde in de competitie tot nu toe zes punten in zes duels, de VV Wilhelmus twee minder. Aftrap 14.00 uur.

Zondag derdeklasser Stompwijk’92 rest niets anders dan trainen. Men is vrij voor de competitie en al uitgeschakeld in de districtsbeker.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter