Activiteiten
Word fit en maak vrienden bij de Vitality Club Voorburg

Sport en Welzijn & Fenomeen Bovenveen zijn de Vitality Club Voorburg gestart. Dit om gezellig samen met elkaar te bewegen/sporten. De Vitality Club Voorburg draagt bij aan een gezonde levensstijl voor iedereen. Vitality Club Voorburg wil daar op een laagdrempelige manier verandering in brengen. Iedereen kan op eigen niveau gezellig meebewegen in de buitenlucht.

De Vitality Club vindt elke maandag, woensdag en vrijdag van 10:00 tot 11:00 uur (met uitzondering van schoolvakanties) plaats op Fitplaats ‘t Loo nabij de Mgr. van Steelaan. Een plek met een mooi fitnessgebied waarvan gratis gebruik wordt gemaakt. Daarnaast biedt ook de rest van het park veel mogelijkheden om lekker te kunnen bewegen.

Aanmelden is niet nodig en het is gratis. Er wordt verzameld bij Fitplaats ’t Loo op de Spinozalaan in Voorburg. Slecht weer? Bel dan even naar 06 -3 48 800 27 of mail naar marko.leeman@senw-lv.nl

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter