Nieuws
Boom des aanstoots blokkeert doorgang

Dat er in deze gemeente regelmatig bomen worden gekapt is geen nieuws. Soms is het ook echt nodig, zoals bij dit exemplaar in Park Vreugd en Rust, aan de Parkweg. De boom stond pal naast de tennisbanen en leverde gevaar op. Een goede week geleden ging de zaag erin. Daarna had kennelijk niemand zin om de enorme stam weg te halen. Die blokkeert nog steeds het wandelpad, waarvan veel mensen dagelijks gebruik maken. Ben je een beetje fit, dan klauter je erover heen. Met scootmobiel of rollator wordt dat een ander verhaal. Erom heen is geen optie. Dan komt men op zeker vast te zitten in de door de vele regen in een modderpoel veranderde grasvlakte. Omkeren dan maar. En dat allemaal door die ene boom des aanstoots.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter