Nieuws
Grotere blauwe zone ‘t Loo na overleg omwonenden

De blauwe zone rond station ‘t Loo in Voorburg wordt fors groter. De uitbreiding die voorzien wordt: Sint Martinuslaan voor nummers 1-63, Sint Martinuslaan voor nummers 2-96, Sint Martinuslaan voor nummers 98-192, Henry Hagalaan, Van Benthuysenlaan, Johannes van Bekalaan, en Prins Bernhardlaan voor nummers 341-349. Later volgen nog de Reuvenslaan, Strabolaan en Gijsbrecht Bokellaan. Op de Sint Martinuslaan komen bovendien parkeervakken.

De hele gemeenteraad en B&W waren het met een daartoe strekkend voorstel van GBLV eens. De uitbreiding zal wel in samenspraak met buurtbewoners vorm worden gegeven. Bovendien wordt er tegelijk met de uitbreiding bekeken wat er gebeurt met de parkeerdruk in de straten die er net buiten vallen. Als er een ‘waterbedeffect’ optreedt moet dat worden meegenomen in een nieuw parkeerbeleid voor de hele gemeente waarmee B&W eind 2020 willen komen. Er kunnen niet tot in het oneindige blauwe zone’s bij komen. Van de andere kant moet er iets gebeuren tegen autobezitters uit omliggende gemeenten die hier hun wagen neer zetten omdat er daar geen plek meer voor is.

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter