Nieuws
Hollands talent in Kakafonie

In het programma Kakafonie op de lokale omroep Midvliet komt om 12:30 uur Jason van Elewout zijn nieuwe single ‘Compleet’ uit op het splinternieuwe label ‘Rood-Hit-Blauw–Talented’ laten horen. Het label is door Ronald Visch in het leven geroepen om met name jong talent een kans te geven zich te ontplooien.

Om 13:05 uur is het de beurt aan Marlane om haar nieuwe single ‘Ik wil je’ te laten horen. Opnieuw verrast Marlane met een liedjeskeuze die zowel heel aanstekelijk is maar tóch haar eigen sound waarborgt, dansbaar is en een hoog meezinggehalte heeft. Eigentijds is het zeker, zoals zij zelf gekscherend zegt: “Hollandse levens-pop” en daar slaat ze gelijk de spijker mee op de kop.

En dan, om 13:35 uur is Ferry Goorden te gast. Afgelopen jaren was het even wat rustiger omtrent de inmiddels 33-jarige Bredase zanger, omdat hij zich voornamelijk had gefocust op het plannen en organiseren van grote evenementen. Door zijn drukke agenda kwam het opnemen en uitbrengen van nieuwe liedjes op een lager pitje te staan.

 

.

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter