Nieuws
Regenboogbank bij Stompwijk 92

De regenboogvlag wappert elke dag bij sportvereniging Stompwijk’92. Daar is op verzoek van de vereniging nu ook nog een veelkleurige regenboogbank bij gekomen. Bij de algemene ledenvergadering onthulde wethouder Nadine Stemerdink de bank. De bank komt bij het handbalveld te staan.

Voorzitter Michel Guijt: ,,Wij zijn een vereniging voor iedereen, en dat willen we ook uitstralen. Het verschil tussen het jongste en oudste lid is zo’n tachtig jaar. Stompwijk’92 stelt zich ten doel; het doen beoefenen en het bevorderen van sport in Stompwijk in de meest uitgebreide zin.”

Tijdens de algemene ledenvergadering werden een aantal vrijwilligers, met een lange staat van dienst, tot erelid benoemd. Het ging om Gerda v.d. Bosch, Willem Luiten, Jan Mooyman, Eugenie van Geijlswijk, Cock van Bohemen, Theo Duyvestijn en Lenie v.d Bosch.

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter