Activiteiten
Dekkershoeve presenteert biologisch kerstbuffet

Bij partycentrum Dekkershoeve aan het Essepad in Voorburg hebben ze de smaak van de biologische buffetten goed te pakken, Op verzoek van de klanten wordt er nu ook Eerste Kerstdag zo’n buffet geserveerd, uitgebreid, extra sjiek en uiteraard (h)eerlijk.

Het menu bestaat uit: Bospaddestoelensoep, Spoom, Kalkoenspiesje met salie en ham, Crudité
Gevulde eitjes en tomaatjes, Stoofpeertjes in port, Pannenkoekje met maisragout, Mini quiche met peer, roquefort en walnoten, Varkenshaas met champignons, appel en honing, Gamba’s met knoflook, chili en sereh, Geroosterde wintergroenten met feta en pijnboompitjes, Rozemarijnaardappeltjes uit de oven en Tiramisu. Voor de vegetariërs worden  alternatieven aangeboden.

De prijs voor volwassenen is €39,50. De kinderprijs gaat per levensjaar: voor een kind van 1 jaar betaalt men €1,50 tot en met een kind van 11 jaar,  € 16,50. Vanaf 12 jaar oud geldt de volwassenenprijs. De drankjes zijn bij de prijs niet inbegrepen. Men kan  reserveren om vanaf 18.00 uur met het buffet te starten. Reserveren kan via info@dekkershoeve.nl of telefonisch: 070 3877454.

 

 

 

 

 

 

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter