Nieuws
Hubertus-Brandaan helpt de Sint

Dit weekend maakte de Sint en zijn pieten hun opwachting in Leidschendam-Voorburg. Duizenden kinderen stonden aan de kade om te zwaaien naar het bonte gezelschap. Scouting Hubertus-Brandaan voer met de persfotografen en verzorgde de pauzestop. Scouting Hubertus-Brandaan zit met haar gebouw de Vliethof naast RandstadRail Leidschendam-Voorburg. Een ideale plek tussen de kernen van Leidschendam en Voorburg. De pieten pakten hier op vrijdagavond al alle pepernoten in en konden er zaterdag een pauzestop maken. Ook Scouting RMWG voer mee voor het grote aantal pieten.

De kinderen van Hubertus-Brandaan zongen hard voor de Sint, die handen tekort kwam om alle Scouts een handje te geven. De Bevers (4-6/7 jaar) en de Welpen (6/7-10 jaar) vonden het reuze spannend om al die pieten van dichtbij te zien. Soms kregen zij ook nog wat pepernoten.

Scouting Hubertus-Brandaan biedt actieve in- en outdooractiviteiten, ook op het water. Je kunt al met 4 jaar bij de Bevers en met 6/7 naar de Welpen. Vanaf de Junioren (10-13 jaar) en Wilde Vaart (13-18 jaar) ga je vaker het water op en leer je kanoën en zeilen. Scouting is telkens weer heel iets anders doen! Wil je meer informatie, neem dan contact op via 06 54 321 482 of kom op een zaterdag langs bij de Vliethof, Oosteinde 144 Voorburg (aan de Vliet bij RandstadRail Station Leidschendam-Voorburg). Kijk op www.hubertus-brandaan.nl voor meer informatie. (Foto: Michel Groen)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter