Nieuws
Voetbalweekeinde: Zege Wilhelmus

De VV Wilhelmus heeft in de tweede klasse zondag het inhaalduel tegen MHSH met 1-0 gewonnen. Matchwinner was Josh Smart in de 71ste minuut. Hij scoorde uit een vrije trap. RKAVV zou op zaterdag voor de beker tegen Barendrecht2 spelen. De bezoekers trokken zich echter terug. De spelers van het eerste traden derhale op zondag aan als RKAVV2 in het bekerduel tegen zondag tweede klasser HVV. De Haagse ploeg stond na 24 minuten 0-1 voor. In de 84ste minuut moest RKAVV verder met tien man. In blessure tijd scoorden de Leidschendammers desondanks nog twee keer. Voor de spelers van RKAVV2 die eigenlijk hadden moeten spelen wordt een oefenwedstrijd bedacht. SEV en Stompwijk’92 waren vrij. Forum Sport speelt dinsdagavond thuis voor de beker tegen SC Monster.