Een dure robot die werkeloos in de openbare ruimte staat. Contract is verlengd en kennelijk zonder evaluerend functioneringsgesprek. Elvie kan weinig en verwijst enkel naar de servicebaliemedewerkster. Voor de beeldvorming moet Elvie de gemeente kennelijk op de kaart zetten als een trendsetter die voorop loopt.
De openingstijden van het servicecentrum worden binnenkort sterk verminderd wegens bezuinigingen. Wethouder mevrouw Stemerdink heeft  haar eigen belevingswereld ,die niet aansluit op de realiteit van alledag en van de bewoners.  Op veel van haar beleidsterreinen is ze de regie volledig kwijt. Zo meldt ze haar gemeente telkens via de VNG aan voor experimenten als voorbeeldgemeente en staat in personeelsadvertenties dat de gemeente er naar streeft om de beste dienstverlener van Nederland te worden. Hoe ver de gemeente daar nog vanaf is en zelfs van een gemiddelde standaardnorm, staat nog niet op het netvlies.
En dit ondanks de rode kaarten die recent en ook voorgaande jaren al zijn uitgedeeld door onder meer de gemeentelijke ombudsman, de gemeentelijke bezwarencommissie met betrekking tot de kwaliteit van juridische afdeling, de rekenkamer commissie en van de waarnemend burgemeester, mevrouw Leemhuis-Stout. Er wordt niets met de signalen gedaan en als onderwerpen beladen worden met een afbreukrisico voor burgemeester en wethouders dan vergadert de raad achter gesloten deuren.
(naam inzender bij redactie bekend)
Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter