Nieuws
Dagorkest Vlietstreek op zoek naar trompettisten

Dagorkest Vlietstreek, onderdeel van muziekvereniging Sint Caecilia in Voorburg, bestaat op dit moment uit 52 muzikanten, heeft plek voor bijna alle instrumenten, maar heeft een serieus te kort aan trompettisten. Speelt u trompet en wilt u het orkest komen versterken, dan bent u van harte uitgenodigd om eens kennis te komen maken. Dagorkest Vlietstreek repeteert elke donderdagochtend van 10 tot 12 uur in het Verenigingsgebouw Marcanto aan de Groene Zoom 11, 2291 EJ, Den Haag.

Het orkest bestaat uit muzikanten die overdag willen repeteren en optreden. Onder leiding van hun dirigent Ben Arends beoefenen zij op een ontspannen manier hun hobby.  Er zijn in het orkest muzikanten met veel ervaring, maar ook beginnende muzikanten zijn opgenomen en krijgen steun van ervaren orkestleden. Het orkest treedt gemiddeld 10 keer per jaar op tijdens festivals, binnen- en tuinconcerten, verpleeghuizen en feestmiddagen bij verenigingen. Naast muziek maken is er ook aandacht voor ontspanning tijdens ons jaarlijkse boottocht, eenden rally, BBQ of een ander groepsevenement.

Meer informatie op https://stcaecilia.nl/

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter