Nieuws
‘And The Beat Goes On’ zondag bij Omroep Midvliet

Zondag 24 november is er tussen 14:00 en 17:00 weer een editie van ‘And the beat goes on’. Organisator, samensteller en presentator Martin Reitsma heeft een mooi programma samengesteld, waarbij de artiesten geïnterviewd zullen worden en live zullen spelen in de grote studio van Midvliet.

Te gast zijn onder meer Lesley van Ruitenbeek, de Haagse Lesley Sings Presley die op 22 december een speciale kerstshow in Den Haag gaat doen. Voorts zanger Mars (Marcel de Boer) die zijn nieuwe single Dry Your Tears komt laten horen en zangeres Yenney van Wandelen die haar single Christmas Day komt laten horen.

Gitarist Age Kat van onder meer Earth & Fire zal samen  met zanger Bram Visser nummers zal laten horen van zijn nieuwe album The Sunday Morning Jam Society. Harmen Veerman, de bekende zanger uit Leftside zal eveneens nummers laten horen van zijn nieuwe EP met als titel You.  Gitarist Ruud Jansen en Mars zullen hem op gitaar begeleiden.

Zangeres Tenny Matla doet een optreden en de band Shadowhead met bekende mannen uit de vaderlandse popscène zoals Coen Merkelbag (Ekseption, Dizzy Man’s Band) Ferry Lever (Tee Set, After Tea, Kadanz en Rob de Nijs) en Gerard v.d. Vooren (Mistral) spelen heerlijke funk en bluesklanken.  Victor R. Meijer komt met enkele muzikanten vertellen over zijn bijzondere kerstplaat die hij componeerde voor het goede doel en waarbij de opbrengst naar het weeskinderen project Malaika Kids in Tanzania zal gaan. Meijer ging met de gelegenheidsformatie Boulevard de studio in en nam het nummer ‘Kersfeest ieder jaar’ op met Carel Brand, Robert Rosier, Lesley van Ruitenbeek, Rosy Pereira, Susanne de Rooij, Muriël Kasmin en Johan ter Schegget. (Op de foto The Motions, foto Martin Reitsma)

 

 

 

.

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter