Activiteiten
Buitengoed Dorrepaal klaar voor de kerst

De beheerder van Buitengoed Dorrepaal, de stichting Middin, meldt dat er vanaf zaterdag 30 november weer kerstbomen worden verkocht. Er zullen in de winkel ook regelmatig workshops gehouden worden. Hierbij kunt u denken aan: kerststukjes maken, kleurplaten en pindaslingers voor de vogels maken. (2,50). Verder kunt u tijdens uw bezoek genieten van een heerlijke beker warme chocolademelk met slagroom (1,25) of een glaasje Glühwein (1,00). Op de zaterdagen zal er ook erwtensoep geserveerd worden. Bakkerij Vlinder van Middin verzorgt allerlei overheerlijke kerst lekkernijen en -baksels. Dorrepaal is te vinden in Park Leeuwenbergh, Voorburg. Het formele adres is Westvlietweg 115. Openingstijden dagelijks van 09.30 tot 17.00 uur. Zondag gesloten. Middin helpt jongeren en volwassenen met een beperking. 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter