Nieuws
Sinterklaas bezorgt kinderen geweldige middag

Leidschendam-Voorburg is helemaal in de Sinterklaassfeer. Zo wordt vandaag in het Veur theater een Sinterklaas voorstelling gegeven, die gisteren al te zien was in sporthal Forum Kwadraat: ‘Sint en de stiekeme verstekeling’. Een van de bezoekers vertelt: ,,Toen we aankwamen stonden er al veel zwarte pieten in de hal alle kinderen op te wachten en om met ze op de foto te gaan. Na wat liedjes gezongen te hebben mochten we naar de zaal die mooi was ingericht. Toen iedereen zat begon de voorstelling en wat was die leuk . De kinderen genoten stuk voor stuk ze zongen en dansten ook geweldig mee daar genoten ook de ouderen van. Na een uur konden de kinderen ook nog even met de Sint op de foto en buiten stonden de pieten om ze ook nog wat lekkers mee te geven al met al een supermiddag geweest.” (foto’s Els Jasperse)

 

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter