Nieuws
Gemeentehuis ging dagje in het oranje

De gemeente Leidschendam-Voorburg zegt NEE tegen geweld tegen vrouwen en  heeft zich aangesloten bij de internationale campagne Orange the World. Daarom kleurde gisteren het gemeentehuis oranje. Die kleur staat symbool voor een zonnige toekomst, vrij van geweld tegen vrouwen en meisjes. Soroptimistclub Voorburg-Rijswijk en omgeving nam mede het voortouw in deze gemeente om gebouwen oranje uit te lichten. Leden van de club waren aanwezig bij het ontsteken van de verlichting op het gemeentehuis. De Orange the World campagne, waar meer dan honderd landen aan meedoen eindigt op 10 december. Dit zijn de ’16 Days of Action’ tegen geweld tegen vrouwen. De campagne wordt wereldwijd gecoördineerd door UN Women, de VN organisatie voor vrouwenrechten. Meer informatie: www.orangetheworld.nl (Foto: Buro JP)

Socials

vlietnieuwsfacebookOp Facebook

vlietnieuwtwitter Op Twitter